BW Hosting is uw specialist in he maken van een professionele zakelijke website.

Uw eigen website!

Bij ons krijgt u een unieke website die wordt ontworpen naar uw behoeften en in uw eigen huisstijl. Een website is een visitekaartje voor uw bedrijf en geeft uw klanten een goede indruk van uw bedrijf.

Ons werkgebied

BW Hosting is gevestigd in Usquert. Ons werkgebied strekt zich uit over de regio Groningen en dan vooral de gemeenten: Eemsmond, Winsum, Bedum, Loppersum en Delfzijl. Omdat wij onze diensten via het internet aanbieden kunnen wij klanten buiten ons werkgebied ook eenvoudig via deze weg bedienen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over webdesigning?
Neem direct contact met ons op!Uw website onze zorg!

Samen met u zorgen wij er voor dat de eerste indruk zo is als u wilt.


HTMl, PHP en CSS? BW Hosting doet het allemaal

Onderhoud

Het onderhouden van een website is essentieel voor de bezoekers en de veiligheid. Wanneer u een website heeft met oude teksten die niet word bijgewerkt zullen bezoekers niet terug keren naar uw website en zult u minder bezoekers trekken. Tevens is het belangrijk om het systeem up-to-date te houden om de veiligheid van de website te garanderen. BW Hosting biedt website onderhoud voor maar 12 euro per maand. Wanneer u wijzigingen wilt doorvoeren hoeft u deze enkel naar ons te mailen. Wij zullen het verder voor u afhandelen hierdoor nemen wij alle zorgen weg om trend uw website.

Wij kunnen u helpen met het optimaliseren van uw website.

Zoekmachine optimalisatie

Het zoekmachine vriendelijk maken van uw website wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het doel is om uw website hoger te krijgen in de zoekmachines, BW Hosting maakt gebruik van een SEO scan om te kijken op welke punten uw website verbeterd kan worden hierdoor word uw website op een goedkope manier zoekmachine vriendelijk gemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat 81% van de internet gebruikers Google als zoekmachine gebruikt, het is dus erg belangrijk dat uw website zo hoog mogelijk staat in Google. Daarom ondergaan alle websites die door BW Hosting worden gemaakt onze SEO scan!

Bij ons krijgt u persoonlijk contact, hierdoor kunnen wij u veel meer bieden.

Professioneel advies

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons kennen en andersom daarom is het eerste advies gesprek altijd gratis. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen en wat er allemaal mogelijk is op het internet? Tijdens het gesprek komen alle onderwerpen aan de orde die bijdragen aan een goede website. Wij begrijpen dat u als klant altijd wilt dat uw website up-to-date is en dat u in na verloop van tijd vragen krijgt, ook dan staan wij voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Wat is er allemaal mogelijk?

BW Hosting maakt gebruik van een krachtig en gebruiks vriendelijk contentmanagementsysteem.
Dankzij dit systeem hebben onze klanten zelf de mogelijkheid om zonder extra kennis hun website makkelijk te beheren.


Contentmanagement

Dankzij ons krachtige contentmanagementsysteem kunt u eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen, u heeft geen kennis te hebben om uw website te kunnen aanpassen. Wanneer u teksten wijzigt ziet u direct hoe het er uit komt tezien op de website maar u nog de mogelijkheid om het weer te wijzigen zonder dat bezoeker iets zien. Op het moment dat u tevreden bent klikt u simpel weg op publiceren en de inhoud van uw website is aangepast.

File upload

Het kan voorkomen dat u graag bepaalde documenten van uw bezoekers wilt ontvangen. Onze CMS biedt u de mogelijkheid om een file upload op uw website te zetten waar uw bezoekers een bestand kunnen selecteren om die vervolgens naar uw website te uploaden.

Flash content

Een flash animatie kan een indrukwekkende eerste indruk zijn voor uw bezoekers. Dit kan er voor zorgen dat bezoekers juist door klikken naar andere pagina's.


Uw huisstijl

Het ontwerp van uw website is een deel van uw huisstijl. Daarom is het erg belangrijk dat de kleuren, lettertypen en de manier van schrijven in uw huisstijl is. BW Hosting bouwd website helemaal in uw stijl zodat de website helemaal bij u aansluit.

Formulieren

Een formulier kunt u voor heel veel doeleinden gebruiken bijv. op een contact pagina zodat bezoekers u een bericht kunnen sturen. Met een formulier kunt u makkelijk informatie vragen van een bezoeker zonder u een email adres hoeft op te geven.

Google maps

Het weergeven van een lokatie geeft uw bezoekers in alle gevallen een goed gevoel. Ook kan het weergeven van een lokatie meer bezoekers opleveren omdat google uw website laat zien op plaatsnaam.


Domeinregistratie en hosting

Een domeinnaam en webhosting is essentieel wanneer u uw website online zichtbaar wilt hebben. Dankzij ons ijzersterke netwerk en onze snelle servers kunen wij uw website hosten op ons eigen platform. Dit heeft als voordeel dat u 100% zeker bent dat uw data veilig is en dat u direct word geholpen door ervaren mensen. Tevens bespaart u geld omdat wij ons platform goed kennen en snel tot oplossingen kunnen komen zodat uw website goed en snel functioneerd.

Zoek functie

Bezoekers vinden niet vervelender dan een website helemaal te moeten doorzoeken voordat ze de juiste informatie hebben gevonde. Een zoekfunctie zorgt ervoor dat uw bezoekers direct de juiste informatie vinden.

Slideshow / fotoboek

Wanneer u een aantal foto's wilt tonen aan u bezoekers is een slideshow een mooie oplossing. Foto's brengen extra beleving in jouw website en maken bezoekers geinteresseerd. Een slideshow is leuk voor maximaal 5 foto's maar als u uw bezoekers veel foto's wilt laten zien is het leuk om een fotoboek op de website te hebben. BW Hosting heeft zelf een fotoboek maakt die het eenvoudig maakt om foto's toe te voegen en de mogelijkheid geeft om foto's te downloaden.


audio/video

Maak een niet tevergeten indruk bij uw bezoekers door middel van een video. Wanneer u een bedrijfsfilm of muziek op jouw website in HD kwaliteit. Dan kan dit met onze audio en video tool.

Responsive design

Tegenwoordig word 40% van de bezoeken gedaan via mobiele apparaten, uw website dient ook voor deze apparaten goed en snel te werken. BW Hosting maakt gebruik van een techniek waardoor uw website op alle apparatien netjes word weergegeven. Google vind het erg belangrijk dat website's responsive zijn daarom wordt een website die een mobiele versie heeft eerder weergegeven.

Gastenboek

Wanneer u veel positieve berichten krijgt kan een gasteboek een aanvulling zijn voor de website. Het verzamelen van reviews kan potentinele klanten of bezoekers er toe zetten om iets te bestellen of vaker de website te bezoeken.

Zorg dat u ons ook volgt op twitter @bw_hosting voor alle updates!